Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Stranduitje

2018-09-17-124953jpg

Prachtuitje in samenwerking met het ouderenfonds

Een licht zonnestraaltje schijnt al vroeg neer op het Zandvoortse strand. Even half tien en de eerste busjes van de Regio Rijder arriveren bij strandpaviljoen Thalassa.

De gasten van de Zonnebloem Schalkwijk kwamen aan bij strand-paviljoen Thalassa. In samenwerking met het Ouderenfonds stond er een heerlijke dagje strand op het programma. Na het eerste kopje koffie, waagde de gasten zich op het strand. In de aanwezige strandrolstoelen, voorzichtig met de rollator of over het blauwe pad.

Lekker de wind in de haren, het opsnuiven van de zee. Heerlijk.

Voor sommige gasten was het meer dan 10 jaar geleden dt ze de zee gezien of geroken hadden. Hoe mooi dat dit kan!

Na de goedverzorgde lunch nog even de tenen in het koude water. Nog een teug frisse zee lucht alvorens de gasten weerr huiswaards moesten.

Een heerlijke dag aldus de gasten, was hebben we genoten, en wat was het veel te kort.

D

 

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk