Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Leef en Beweeg beurs

img20181013221058788jpg

Leef en Beweeg in het wink

Zaterdag morgen vroeg, een drukte van jewelste in het winkelcentrum van Haarlem Schalkwijk. 

Een grote diversiteit aan kraampjes, dansvloeren, knuffel zeehonden, eetgelegenheden. Instanties, organisaties, verenigingen. Alles op het gebied van Leven en Bewegen voor de oudere medemens.

Wij van de Zonnebloem waren aanwezig met de auto en een kraampje informatie. Al vroeg was het druk aan de stal, vragen, aanmeldingen maar vooral ook veel gezelligheid. 

Buiten was Kelly drukdoende om de mensen op de hoogte te brengen over onze Zonnebloem auto. In een prachtig zonnetje was het op de oktoberdag goed vertoeven. 

Een rondje over de beurs bracht een grote hoeveelheid nieuwe informatie teweeg over mogelijkheden voor in en om het huis. Beauty en fitheid was vertegenwoordigd, nieuwe snufjes op gebied van alarmen. Aandoenlijke knuffel dieren voor alzheimerpatienten. 

Verrukkelijke maaltijden, nieuw soort winkelwagens, en de Zoef Zoef. 

Op het binnen plein veel vertier met rolstoeldansen, line dance, yoga, muziek. 

De sfeer was buitengewoon gezellig. 

 

 

 

 

 

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk