Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Muziekmiddag & Brunch

20181014145804jpg

Een zonnige oktoberdag, een dorpshuis in Bloemendaal en 90 gasten van de Zonnebloem.

De zon, het prachtige interieur, de geurende zonnebloemen, een mooie start van de dag. Even 11 uur stroomde het dorpshuis VanOuds in Bloemendaal vol met onze gasten. 

Na een woord van welkom, een heerlijke kopje koffie, en de nodige begroetingen tussen bekenden werden de tafels klaar gemaakt voor het buffet. De vele ooh's en aah's klonken door de zaal. Mooi opgemaakte schalen met carpaccio, zalm , vleeswaren, vers fruit en de nodige zoetigheden bleven binnen komen. 

Her en der hoorde je de gasten verrastte uitingen doen, "Dit heb ik nog nooit gezien", en "Dat is toch veel te gek allemaal". 

Na een woordje van dank, werd het buffet geopend. Tafel voor tafel schoven de gasten lang alle lekkernijen. De een koos voor een broodje kroket, daar waar een ander culinair koos voor een bordje carpaccio. Daarnaast een lekker glaasje wijn, melk of jus dórange.

Zichtbaar genoten de gasten van al dit lekkers. 

Na de brunch was het even tijd om heerlijk te genieten van het najaars zonnetje, met 26 graden was het ook wel uitzonderlijk goed vertoeven. 

In de zaal werd alles gereed gemaakt voor het muzikale optreden van de dag.

Eenmaal weer binnen kon het muziekfestijn van start gaan. Trio Vierstemmig trad aan. Een gezeldschap van 3 mannen en 1 dame in fraai gekleurde pakken namen plaats op het podium. De noten van "Het kleine cafe aan de haven", " Glimlach van een kind", " Delilah" klonken door het dorpshuis, en al snel deinde meingeen mee. 

Een prachtig eerbetoon aan de stad Haarlem, hier en daar een tranendal, op de melodie van Laat me. Het was allemaal prachtig. De mensen op het podium maakte er een mooi feest van, en de mensen in de zaal bevestigde hun feest. 

Hier en daar was er wat ontroering, dan weer een lach en een applaus.  Als vrijwilliger zie je het allemaal gebeuren en kan je alleen maar zo ontzettend dankbaar zijn. 

Na een luid applaus, bloemen en een knuffel nam Vierstemmig afscheid. De gasten kregen nog een drankje en een hapje. 

In de zaal waren de gasten vol van de dag, de complimenten, vlogen af en aan. 

Helaas was het weer veel te kort, en moesten we rond 5 uur afscheid nemen van de gasten. 

De regio rijder kwam de mensen weer ophalen, en in een uur tijd was iedereen weer thuis. 

Wat een prachtige dag, en wat zijn we alle sponsers dankbaar voor hun inzet. 

De kranten hebben deze dag ook zeer goed verwoord in hun stukjes, welke u hieronder kunt lezen. 

https://www.haarlemsdagblad.nl/playlist/haarlem-uitgelicht/artikel/zonnebloem-lunch-bloemendaal-voelt-als-warme-deken?fbclid=IwAR2X-eR5S7XLDAzrMiUwEtRMUfVogMC0UOYl_S3937wTgUtBMgzt7Jzz4ZU

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk