Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Testdagen

toegankelijkheidjpg

Musea, pretparken, dierentuinen bezoeken om te zien of ze geschikt zijn voor rollator en of rolstoelen. Vanwege de week van de toegangelijkheid

De Zonnebloem werd gevraagd om mee te werken aan de week van de toegankelijheid. 

Onze Ed is een paar dagen met verschillende gasten op onderzoek uit gegeaan. 

Zo bezocht hij met Mevrouw Hydra Madurodam. Nederland in het klein, met zijn leuke huisjes, de stralene Erasmusbrug en de mooiste plekjes van Nederland. Ze hadden een stralende dag. Mevrouw Hydra heeft enorm genoten. 

 

Met Mevrouw de Bruin ging Ed naar het Kroller-Muller museum. Daar genoten ze van de mooie werken, en ook hier weer het prachtige weer. 

 

Het Boijmans-van Beuningen museum werd een bezoek aangedaan met Mevrouw Wessels. Daar bezochten ze de expositie van Rubens. Naar verluid was deze zeer de moeite waard. 

Onze Ed vind de 1 op 1 uitje zo leuk dat we voor hem voor volgend jaar vastgelegd hebben om een eigen activiteti te worden. 

Hierover volgt snel meer. 

Al met al waren de bezochte plaatsen redelijk tot goed rolstoel toegangelijk. De uitslag van de testdagen volgt spoedig. 

 

 

 

 

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk