Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zon in de Keukenhof

frank-mw-v-duyn-erszi-mw-schemmekes-emmie-mw-casteleijn-ed-mw-roomer-mw-peerenboomjpg

Een selecte groep van 10 personen verzamelde tegen elven voor de ingang in Lisse, voor een dagje in de Keukenhof.

Na de nodige capriolen om de rolstoelbanden op de juiste spanning te hebben voor het ruige terrein, gingen we naar binnen.Voor het rondje eerst een kop koffie en een sanitaier stop en toen gingen we op in de massa.

Het was er "gezellig druk", dus even uitkijken met de rolstoelen, maar we vonden zonder problemen onze weg. Het weer zat mee en alle bloemenpracht kwam daardoor volop tot uiting.
Mooi aangelegde patronen van blauwe druifjes, tulpen, narcissen en keizerskroon vulden onze ogen en neus! Het was te zien dat er ruim 40 tuinmannen het hele jaar door bezig zijn.

Na een picknick tussen de bloemen gingen we nog naar een paviljoen met Orchideeën zover het oog reikte. Vervolgens weer terug in de zon en de lentebollen. De dag vloog om, het was GEWELDIG.

Volgend jaar graag op herhaling!

 

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk