Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Kertslunch 14-12-2019

kerst20197jpg

Natuurlijk besteden ieder jaar aandacht aan het midwinterfeest, zo ook in 2019.

Harald en Ben laten al jaren zien dat je ze er best bij kan hebben als je een feestje wil vieren! Ook dit jaar weer.

Ze gaven een rondleidng van ruim een uur waarbij het filiaal van de Gruyter op de Botermarkt (zat ie eigenlijk niet in de van Oosten de Bruinstraat?) en heel veel mee-zing kestliedjes langs kwamen. Meer dan een uur wisten zij iedereen te boeien en mee te laten zingen.

Van tijd tot tijd een pauze, want dankzij de Jumbo Schalkwijk heeft iedereen meer (en lekker) gegeten dan vooraf ingeschat, waarbij ook de cup-cakes van vrijwilligster Liis in het rijtje lekker niet onderschat moeten worden.

Ook een duimpie omhoog naar de Regiorijder, zeker naar de chauffeur die alle moeite heeft gedaan om onze gast in een defecte electrische rolstoel toch nog ter plaatse te krijgen.

We hebben met elkaar een echt feestelijke dag gehad.

We gaan dan ook volgend jaar op 19 december weer op herhaling, al hebben we dan wel om klus om vandaag te evenaren!

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk