Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Alle aandacht van 60 leerlingen

img2507jpg

Op 21 januari gingen we met een flinke groep terug naar school. We werden namelijk in de watten gelegd door de leerlingen van de 3 derde klassen Zorg & Welzijn van het Haarlem College.

Het Haarlem College en de Zonnebloem Schalkwijk hebben elkaar namelijk gevonden in het project ZorgSaam. Daarbij zoeken we elkaar de komende tijd een aantal keren op. De leerlingen oefenen hun praktische vaardigheden die de Zonnebloemgasten maar al te graag ondergaan.

De 60 leerlingen hadden (samen met hun docenten) een gevarieerd programma opgesteld rond persoonlijke verzorging, een digitale kwis en een keur aan lekker eten. Dat laatste viel natuurlijk erg in de smaak.

Vooral ook de uitwisseling tussen jong en oud was heel erg leuk en sommige gesprekken waren echt wel heel stevig. Waarom is het zo belangrijk om wederzijds respect te tonen bevoorbeeld. Terwijl een ander gesprek uitliep in een hulpvraag voor het bedienen van het mobieltje. Er waren wederzijds aanknopingsounten genoeg om met elkaar in gesprek te gaan.

Gelukkig gaan we met deze bruisende middag in het voorjaar nog op herhaling, want dit smaakt letterlijk en figuurlijk naar meer.

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk