Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Kitty Brouwers 40 jaar Zonnebloemvrijwilliger !

Zonnebloem afdelingsnieuws

Als beloning voor 40 jaar vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem ontving Kitty Brouwers de gouden draagspeld met oorkonde.

Op donderdag 28 mei voorzitter Peter Schouten en bestuurslid bezoekwerk Hubert Gartsen op bezoek gegaan bij onze vrijwilligster Kitty Brouwers. Kitty is al 40 jaar actief als vrijwilligster voor de Zonnebloem Haarlem, afdeling Schalkwijk. Wij hebben haar bezocht bij haar schoondochter thuis en hebben haar officieel de gouden Zonnebloem draagspeld uitgereikt, met de daarbij horende, door landelijk zonnebloemdirecteur Noud van Rooij persoonlijk ondertekende, oorkonde. Uiteraard is zij daarbij ook in de bloemen gezet.

Kitty is ondanks haar leeftijd (die we uiteraard niet zullen verraden, het is een dame) niet van plan om stil te gaan zitten en ze heeft ook gezegd dat ze zich geen moment verveelt. We hebben haar uitgenodigd voor de rondvaart op 1 juli. Ze mag dan zelf kiezen of ze als vrijwilligster mee gaat of als gast. Ze heeft ons verteld ook bij ons vrijwilligersuitje aanwezig te zullen zijn en dan kan iedereen haar nog eens persoonlijk feliciteren met deze behaalde mijlpaal.

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk