Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

3 nieuwe bestuursleden gekozen

Zonnebloem afdelingsnieuws

Donderdag 7 september zijn door de vrijwilligers wel 3 nieuwe bestuursleden gekozen. Daarmee maakt de afdeling een grote stap in haar herstel.

Natuurlijk, er zijn nog vacatures, maar er is ook weer een half bestuur!
Dat laatste zien we ook meteen terug in de plannen. Waar het eerste half jaar met veel kunst en vliegwerk één activiteit hebben georganiseerd, zitten er voor de tweede helft drie in de pen. Op 22 september (museum Voorlinden), 17 oktober (Pannenkoekenparadijs) en 16 december (Kerstlunch).

In 2018 breiden we dat verder uit, dan staan er 6 activiteiten in de planning.

Kortom ons hangende zonnebloempje richt zich weer op in haar pot!

Wil jij daaraan bijdragen? Meldt jezelf aan via ons contactformulier.
Voor het bestuur zoeken we nog een bestuurslid die het bezoekwerk wil coördineren en een secretaris.
Verder zoeken we nog een wijkcoördinator (geen bestuurslid) voor Molenwijk en de Europwijk.

Is dat allemaal wat groot?
Als je gewoon mensen wilt bezoeken, of mensen ophalen en terugbrengen naar diverse activiteiten, ook dan ben je van harte welkom!

 

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk