Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Maandelijkse concerten in Bloemendaal voor de halve prijs

Zonnebloem afdelingsnieuws

En een gratis concert op 25 november!

Onze kamermuziekconcerten op de vierde zondag van de maand in de Burgerzaal van het Gemeentehuis in Overveen zijn goed toegankelijk voor minder validen al zijn de toiletten door de zaalopstelling lastig bereikbaar. Een half uur voor het concert dat stipt om 11uur begint gaat de zaal open en is op de eerste verdieping, goed bereikbaar met een grote lift, koffie en thee aanwezig, die ons door de gemeente wordt aangeboden.

 

Omdat wij een vrijwilligersorganisatie zijn door de gemeente ondersteund die een hoogkwalitatieve concertserie in de lucht wil houden, verwachten wij van ons publiek  een reëele vergoeding en kost het ons met het maximaal aantal zitplaatsen voor 200 personen toenemend moeite onze zaken financieel rond te krijgen. 

Desalniettemin zouden wij begeleiders van rolstoelers graag tegemoet willen komen door hen een gehalveerd tarief te bieden mits zij zich tenminste een dag tevoren hebben aangemeld, zodat het ons mogelijk is met de zaalopstelling daarmee rekening te kunnen houden. Tevens kan dan bij meerdere rolstoelers de achteringang gebruikt kunnen worden die drempelloos op de ontvangstruimte aansluit en met de lift aan die zijde naar de Burgerzaal leidt.

 

Overigens wordt op zaterdagavond 25 november in het kader van ons 14e lustrum om 7u30 een openbaar concert gegeven door winnaars van het 50-jarige Prinses Christina Concours, dat gratis toegankelijk is. De zaal gaat om 7uur open en koffie, thee en water wordt  op de eerste verdieping aangeboden.  

 

Ik hoop U  en uw Zonnebloem-clienten  te kunnen verwelkomen bij onze komende concerten.

Voor onze concertagenda en voor reserveren mag ik je verwijzen naar onze website. 

 

Drs. Paul I. van Spiegel
Voorzitter Muzenforum
Bloemendaal
info@muzenforum.nl

www.muzenforum.nl

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk