Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstoptreden en lunch in de Pinksterkerk

Zonnebloem afdelingsnieuws

Zaterdag 9 december waren alle afdelingen van Haarlem, Heemstede en Spaardam uitgenodigd voor een gratis try out van theatergroep de Eglentier

Wat een opkomst, wel 85 gasten en vrijwilligers kwamen aan bij de Pinksterkerk. Onze vrijwilligers stonden klaar om de jassen aan te nemen en de financieele bijdrage in ontvangst te nemen. Eerst een kopje koffie met krentenbrood. Broodjes waren gesponsord door de Dekamarkt!

Er waren veel afdelingen vertegenwoordigd, ook wel eens leuk om iets samen te doen.

Daarna in groepjes met de lift of met de trap naar boven. Overal stonden vrijwilligers om dit goed te begeleiden.

De zaal was al snel goed gevuld, rolstoelen vooraan. Het was een optreden, met veel bekende kerstliedjes. Echt een repetitie, ook wel eens leuk om mee te maken.

De dirigent betrok het publiek erbij en nodigde zelfs iemand uit om te dirigeren, net als bij Maestro. Het was een groot orkest, indrukwekkend. 

Toen iedereen weer beneden was, werden en broodjes en koffie rondgebracht. 

Hoewel het niet perfect is gegaan, zeker het vervoer terug niet, heb ik toch heel veel blije gezichten gezien. Ook van het orkerst en de artiesten die het fijn vonden ons als publiek te hebben gehad.

Op naar volgende week: kerstlunch in buurthuis Cruquius! Er is nog plaats, dus u kunt u gasten nog benaderen. Graag afstemmen met Tessa.

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk