Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Jarig

De Zonnebloem bestaat 70 jaar en dat gaan we vieren.

De Zonnebloem bestaat 17 januari 70 jaar! 

En dat gaan we op verschillende manieren vieren. 

Op onze verjaardag, donderdag 17 januari, start ter ere van ons 70-jarig jubileum de Week van het Bezoekwerk. Van 17 tot 25 januari proberen we met alle vrijwilligers en deelnemers zoveel mogelijk huisbezoeken te realiseren. Zodat onze minst zichtbare activiteit voor even de landelijke én lokale (media)aandacht en waardering krijgt die het verdient. Voor vrijwilligers die hun reguliere huisbezoeken in deze week plannen, is er een kleine attentie beschikbaar om mee te nemen naar hun deelnemer.

Lopende het jaar zullen er meer festiviteiten zijn maar daarover later meer. 

In onderstaande link is er een aantal bekende nederlanders die ons graag willen feliciteren en een leuk filmpje van vroeger tot nu. 

https://mijn.zonnebloem.nl/afdelingen/nationaal-bureau/nieuws/2019/1/70-jarig-jubileum-in-de-media

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk