Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

We gaan op pad...

Ook dit jaar zijn we weer op pad voor de jaarlijkse loten verkoop.

Van 17 t/m 23 juni, staan we met onze Zonnebloem stand in het winkelcentrum Schalkwijk. 

De lotenverkoop is weer begonnen. 

We staan iedere dag in het winkelcentrum alwaar onze vrijwilligers loten verkopen voor de afdeling Schalkwijk. 

Naast de loten verkoop hebben we ook dit jaar weer een uitgebreide informatie stand. De bekende folders zijn pressent maar dit jaar hebben we ook een mooi overzicht van onze activiteiten. Dat wat we al gedaan hebben en wat nog komen gaat. Zo kunnen de mensen zien waar hun 2 euro van de loten aan word besteed.

Iedere dag zullen er enthousiaste vrijwilliger zijn. Elk met hun eigen invullen bij de Zonnebloem. Zo staan er naast bezoekvrijwilligers ook bestuursleden, activiteitenvrijwilligers en wijk coordinatoren. 

Zij kunnen u voorzien van alle informatie over de Zonnebloem. 

Op zaterdag zullen er ook een aantal gasten zijn die komen vertellen over hun ervaringen. 

Nieuwe gasten en vrijwilligers hebben de mogelijkheid om meteen ingeschreven te worden indien gewenst. 

Op sommige dagen hebben we voor mensen die loten kopen een kleine attentie. 

Zien we u de komende week in het winkelcentrum Schalkwijk. 

U kunt de loten ook kopen via onderstaande link. 

Je bestelt de loten via deze link: https://www.zonnebloem.nl/loten/p/schalkwijk-afdde-zonnebloem

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk