Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Ed Wessels

Afscheid nemen is het moeilijkst in je leven, je leert het eigenlijk nooit. (Toon Hermans)

Beste vrijwilligers van de Zonnebloem,                                     

Geschokt en met veel verdriet moeten wij jullie helaas op de hoogte brengen van het overlijden van Ed Wessels. 

Ed, onze penningmeester en enthousiast vrijwilliger,  is zondag 21 juli jl.  zeer onverwacht overleden. De Zonnebloem heeft Ed veel vreugde en plezier gegeven, wij zullen zijn enthousiasme en toewijding, streng op de penningen lettend, enorm missen. 

 In de bijlage de overlijdenskaart van Ed, de familie geeft een ieder die wil de gelegenheid afscheid te komen nemen van Ed. 

 Het bestuur, ondersteund door de regio, spant zich in om zoveel als mogelijk de geplande activiteiten doorgang te laten vinden. 

Fijn is dat Frank Habraken de taken van penningmeester tijdelijk overneemt, de geldzaken kunnen dus gewoon doorgang vinden. 

 Wij zullen de komende tijd jullie steun goed kunnen gebruiken, bij de organisatie en afhandeling van de activiteiten. 

 Wij wensen ieder veel sterke bij de verwerking van het verlies. Denkend aan wat Ed laatst zei:

 “Heden ten dagen zijn den dagen aan het lengen. Zoo zal hopeluk den zonnen gaan schijnen.".  (orgineel van Vondel)

 Lieve groet,

Mark & Donna

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk