Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Hallo wethouder!

21 januari hield het college van BenW een inloopavond in de statige Gravenzaal van het stadhuis aan de Grote Markt.

Namens de afdeling zijn Donna en Frank langsgeweest en hebben daar met wethouder Meijs gesproken over het WMO-vervoer (de Regio-Rijder).

Vanuit onze ervaringen hebben we de met de wethouder gesproken over onder andere:

  • dat de gemeente in de aanbesteding meer aandacht moet besteden aan de kwaliteit en niet alleen moet focussen op de prijs.
  • dat de gemeente die focus ook in alle deelgebieden van het WMO-vervoer moet doen, want er wordt bewust gekozen om de planning bij Connexxion neer te leggen en het vervoer bij een 3-tal andere taxi-bedrijven.
  • Dat het WMO-vervoer kwetsbare mensen betreft en dat de keuze van de gemeente om slechts een onderscheid te maken tussen thuiswonende mensen (WMO-vervoer) en mensen in een beschermede woon-omgeving (WMO-plus) de mensen die juist tussen deze twee uitersten in leven, erg benadeelt.
    Het zou zo veel schelen als er wat geld beschikbaar komt voor de mensen die niet meer zelfstandig naar de hal van hun wooncomplex kunnen komen op hun woonadres worden opgehaald. De huidige regels maken dat op dit moment onmogelijk.

Binnenkort gaan we ook in gesprek met de regio-rijder, daarbij willen we vooral praten over horkerige chauffeurs en het op tijd komen. De twee grootste ergenissen van onze gasten!

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk