Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Update Zonnebloem

Hoe we als Zonnebloem toch een beetje zon bij de mensen kunnen brengen.

We gaan inmiddels al de derde week in, wat betreft de binnenblijf protocol. Het Corona virus komt inmiddels bij een ieder wel een beetje de keel uit. En dan horen we vandaag dat het misschien allemaal nog  verlengt word. Een hele opgaaf. 

Jammer ook dat we zoveel leuke activiteiten hebben moeten afgelasten. De bingo van Yvonne kon niet doorgaan, het uitje naar Osdorp viel in duigen en ook de Museumplus bus en het muziekfeest van Grace Darling en Erna kon niet plaatsvinden. 

Het bezoekwerk werd stil gelegt, onze gasten mochten geen bezoek meer ontvangen, de verzorginshuizen gingen op slot. Zo ontzettend sneu, en verdrietig. 

 We konden dit niet laten gebeuren vonden we als Zonnebloemers. 

Via de inzet van alle ( ja alle) vrijwilligers, en zelfs hulp van buiten af (facebook doet veel goeds) zetten we een belkring op. Alle gasten worden zo eens in de week gebeld met de vraag of alles nog goed gaat, of er nog wensen zijn etc. Dat word zeer gewaardeerd.

Van onze gasten horen we terug dat ze vooral het samen zijn missen, even een luisterend oor en fysiek contact. Die knuffel van de kinderen of kleinkinderen. Een lekker kopje koffie op het terras met het mooie weer enzovoorts. We horen ook veel mooie geluiden over de inzet van de buurt, andere organisaties en kinderen met wat er allemaal op touw gezet word. Boodschappen diensten, bieb aan huis, uitlaatservice voor de hondjes, concerten voor de deur. Ze vinden het allemaal prachtig. 

In samenwerking met de Rikistichting maken we ook wat kleine wensen mogelijk. We hebben al puzzels boeken, tijdschriften en zelfs een flesje wijn bezorgt bij de gasten. Maar ook een face time mogelijk gemaakt voor een oma en haar jarige kleinkind, een skype gesorek met Amerika tussen moeder en dochter ( ze mocht niet vliegen naar de trouwdag van haar dochter). Prachtige dingen om te mogen doen voor onze gasten. De komende tijd zullen we ze nog vaker een extraatje bezorgen. Houd de website goed in de gaten. 

Tot zo ver even een update. 

Blijf gezond allemaal  

 

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk