Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

De Loten zijn er!!!

Met een korte vertraging zijn ze gearriveerd DE LOTEN...

JAAAA DAAR ZIJN ZE DAN, DE LOTEN VOOR 2020. 

Er was een beetje twijfel of het nu wel of niet door zou gaan maar gelukkig zijn ze er. De oh zo brlangrijke loten.

De fysieke verkoop was even uitgesteld ivm Corona. Je zult wel denken hoe kunnen we dit nu doen, fysiek loten verkopen kan nu natuurlijk niet in het winkelcentrum of gezellig op de markt. Nee dat is niet mogelijk. 

Wat dan wel: 

Er zijn meerder mogelijkheden om de loten te verkopen

  1. Online, via de verkoopsite van de Zonnebloem, of je eigen verkooppagina. https://www.zonnebloem.nl/loten/p/schalkwijk-afdde-zonnebloem
  2. Per brief, telefoon of aan de deur op afstand. Je vraagt je vast af hoe dan. Dat zullen we je hieronder uitleggen. 

We zullen de komende weken brieven sturen, deze zullen we ook op de website plaatsen en aan jullie persoonlijk sturen om door te sturen. In de brief vertellen we de mensen over de lotenverkoop en dat ze de loten kunnen bestellen.De belvrijwilligers kunnen hun gasten vragen om loten te kopen. De gast geeft aan ons door hoeveel loten hij/zij wil hebben. Deze worden dan door vrijwilligers bezorgt. Gasten betalen contant of maken over via de bank. Alles via een Corona proof methode. 

  3. En natuurlijk via je familie, vrienden, kennissen. 

  

Houd je email in de gaten! Stay safe 

 

Iedereen die loten wil voor verkoop aan familie, kennissen etc kunnen boekjes afhalen bij Donna Meerveld. Laat even weten als je komt op 023-8111114 of via de email schalkwijk.zonnebloem@gmail.com

 

Donna Meerveld

023-8111114
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk