Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zandsculpturenfestijn Garderen

De afdeling Hasselt bezocht het Veluwse Zandsculpturenfestijn te Garderen

Donderdag 6 juni 2019 bezocht de afdeling Hasselt de Veluwse Zandsculpturen in Garderen. Dit werd mede mogelijk gemaakt door een gulle gift van € 1000,00 van de bazaarcommissie van de  gereformeerde kerk Ichthus te Hasselt.

Het thema van de Zandsculpturen Garderen is dit jaar "Reis om de wereld". De 33 deelnemers met de 10 meegereisde vrijwilligers hebben hun ogen uitgekeken naar al die prachtige zandsculpturen voorstellend o.a. wereldberoemde steden, gebouwen, landschappen, markten, exotische dieren en leven onder water. Met recht " een wereldreis" die niet licht zal worden vergeten. Verbazing in termen als " wat prachtig" en "hoe is het mogelijk dat zoiets kan worden gemaakt" waren dan ook niet van de lucht. Tijdens de puzzel " weet u nog...." met zandsculpturen van bekende momenten uit het verleden, werden oude herinneringen opgehaald.

Omdat het geheel ruim is opgezet en rolstoel- en rollatorvriendelijk is, was dit bezoek een schot in de roos en kon iedereen ruimschoots de sculpturen bekijken. Ook heeft de organisatie Zandsculpturen een prima aangepast arrangement voor de Zonnebloem met een lunch en na het bezoek koffie of thee met gebak, samen met een uitstekende service. Deelnemers en hun vrijwilligers hebben een geweldige dag gehad. Kortom, een dag om even de sores van een handicap of chronische ziekte te vergeten. Een dagtocht die is aan te raden.

Jan Palland

06-30001192
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoekwerk