Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Vrijwilligersmiddag Regio bij de Nieuwe Aanleg te Almen

Zonnebloem afdelingsnieuws

Een gezellige middag met de vele vrijwilligers uit van de regio Ijsselstreek.

Om 13.00 uur werden we welkom geheten bij de Nieuwe Aanleg in Almen met een kop koffie/thee en plak cake. We werden al nieuwsgierig gemaakt doordat voor in de zaal  een groot assortiment likeuren stond uitgestald. Met glaasjes erbij! Na het welkomswoord door de organiserende vereniging Wichmond-Vierakker werden we in 2 groepen gedeeld. De ene groep ging naar de bowling- en kegelruimte, de anderen bleven achter bij al het lekkers. Zij werden ruim anderhalf uur op cabareske wijze op de hoogte gebracht van het onstaan van de hollandse likeuren en de gebruiken die later zijn ontstaan. Het calvinistische Nederland greep elke gelegenheid aan om hier met een likeur op te toasten. In de pauze kregen we de gelegenheid om het een en het ander te proeven. En dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Er werd rijkelijk geschonken, gemixt, geproefd en getoast. Voor de Bobbers waren er 12 alcoholvrije likeuren beschikbaar. Dhr. Heuzinkveld heeft ons in korte tijd op humoristische wijze en met diverse anekdotes veel verteld. Het was een leerzame middag. Halverwege de middag wisselden de groepen van activiteit. De middag werd afgesloten met een heelijk kopje soep en belegde broodjes. Voldaan vertrokken we tegen 17.30  uur weer naar huis.

 

Gerda Masselink

0575-462996
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk