Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Muzikaal Spektakel

img20191109143108279jpg

In de Bombardon

Muzikaal Spektakel

Vandaag hebben we het 55-jarig jubileum gevierd van De Zonnebloem Afdeling Heythuysen. Tijdens ons muzikaal Spektakel traden op: de G-Juniors van De Harmonie, de groep Desdemona en De Prinselikke Hofkapel.

Er waren 47 gasten en ook bijna alle vrijwilligers waren aanwezig.

Bij de koffie werd een feestelijk petit four geserveerd met een kroontje en 55 jaar er op bij gelegenheid van ons jubileum. 

Tijdens deze gezellige, feestelijke middag werden onze vrijwilligers die zich al 5, 10 of 25 jaar inzetten gehuldigd en in de bloemetjes gezet!

Als klap op de vuurpijl werd onze voorzitter Els de Kroon door burgemeester Schmalschläger van de Gemeente Leudal extra in het zonnetje gezet en kreeg ze een Koninklijke Onderscheiding.

Wat een feest! Veel familieleden en genodigden waren aanwezig om de niets vermoedende Els te feliciteren.

Nellie Knippenberg

0475475557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk