Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Naar de IJsboerderij

20 april 2019 van 14:00 - 14:00 uur

Rondleiding en proeven bij IJsboerderij

In 2012 realiseerde Ronald Pelgrom een ijsverkooppunt met schepijsvitrine in een authentieke karloods, tussen de speeltoestellen en naast de melkveestal. In de lente en zomer kunt u genieten van de koeien die in de aangrenzende weilanden lopen. U krijgt een rondleiding over het bedrijf en natuurlijk kunt u een lekker ijsje proeven.

Datum:         zaterdag 20 april 2019

Vertrek:        13.30 uur vanaf parkeerplaats bij Steef

Kosten:        Dit wordt u kosteloos aangeboden door De Zonnebloem

We rijden met eigen vervoer of indien gewenst rijdt u mee met een vrijwilliger. Wanneer u mee wilt gaan kunt u zich aanmelden tot 17 april a.s. bij Riek Willemsen, tel: 0314 382478

 

Ria Tolhuisen

0314-380606
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?