Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bustocht naar Millingerwaard - 1556

bustocht-naar-millingerwaard-577f8378-f987-4a9c-b71c-110c24fe9229

5 juni 2019 van 10:00 - 10:00 uur

Een prachtige bustocht inclusief lunch

Het is weer zo ver! De Zonnebloem gaat weer met de bus op stap en nodigt u graag uit om mee te gaan.

Op woensdag 5 juni a.s. vertrekken we om 10.00 uur vanaf Hyndendael* naar Hotel Aalshof in Haps. Na ontvangst met koffie en appelgebak volgt een stukje entertainment; nl. een geestige vertelling over de kip en het ei plus een smakelijke proeverij. Vervolgens rijden we naar Hotel Millings Centrum bij Millingen a.d. Rijn voor een heerlijke koffietafel. Hierna maken we een prachtige rondrit met een gids door de wonderschone Ooijpolder waar op een erg leuke manier verteld wordt over de omgeving.

Rond 16.15 uur vertrekken we weer naar Hummelo waar we om ca. 17.15 uur een beetje moe maar erg voldaan verwachten aan te komen.

De kosten voor deze prachtige geheel verzorgde dagtocht bedragen slechts         € 30,00 pp.

Als u enthousiast bent geworden en graag mee wil gaan met ons, kunt u zich aanmelden bij Riek Willemsen, tel: 0314 382478.

 

Ria Tolhuisen

0314-380606
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?