Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan Tuincentrum Groenrijk

bezoek-aan-tuincentrum-groenrijk-4777d999-99ad-4d89-86b0-5f4078cea1b0

27 november 2019 van 10:00 - 10:00 uur

Nu de feestdagen er aankomen, gaan we het Tuincentrum in Kerstsfeer bezoeken.

Bezoek aan Groenrijk Tuincentrum (Steentjes)

Datum: woensdag 27 november 2019

Aanvang: 10.00 uur vanaf parkeerplaats bij "FF naar Steef"

Kosten: Deze activiteit wordt u kosteloos aangeboden door de Zonnebloem, afd. Hummelo-Keppel-Drempt.

We rijden met meerdere auto’s naar Zelhem en brengen een bezoek aan de welbekende kerstshow van dit tuincentrum. Natuurlijk drinken we ook een kopje koffie met wat lekkers erbij.

Meer informatie en voor 20 november aanmelden bij: Riek Willemsen, 0314 382478

Ria Tolhuisen

0314-380606
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?