Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Beeldengalerij Het Depot in Wageningen

beeldengalerij-het-depot-in-wageningen-cc24ed64-cbb0-4c3b-869a-b0abf980ba45

8 augustus 2019 van 12:45 - 17:30 uur

Op donderdagmiddag 8 augustus gaan we naar de Beeldengalerij Het Depot in Wageningen.

De Beeldengalerij is een museaal podium voor hedendaagse beeldhouwkunst. Er is een permanente  maar ook een wisselende tentoonstelling. Ook hoort het arboretum met beeldentuin erbij. In verband met de beperkte ruimte in de koffiekamer worden er 2 groepen gemaakt. Met één groep beginnen we met koffie/thee met gebak en de andere groep gaat alvast het Depot bezoeken en deze groep krijgt om 15.00 uur koffie/thee met gebak. Na het nuttigen van de koffie/thee is iedereen vrij om alles te bezichtigen. Andere drankjes zijn voor eigen rekening.

We hopen op mooi weer, zodat we ook buiten kunnen genieten.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken