Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Panda's Ouwehands dierenpark Rhenen

Zonnebloem afdeling

De Zonnebloem regio Rijn & Heuvel organiseerde voor de onder deze regio vallende afdelingen een bezoek aan het dierenpark Rhenen.

Meer dan 600 Zonnebloemers bij de Panda’s in Ouwehand

Op woensdag 13 september jl. waren ruim 600 (!) deelnemers en vrijwilligers van verschillende afdelingen van de Zonnebloem uit de regio Rijn & Heuvel (Kromme Rijngebied en Utrechtse Heuvelrug) te gast in Ouwehands dierenpark in Rhenen. Ná de koffie/thee en gebak was er een bezoek aan Pandasia (dé panda’s) en de Zeeleeuwenshow. Tijdens de uitgebreide lunch sprak de burgemeester van Rhenen, de heer drs. J.A. (Hans) van der Pas, de gasten toe. Ook de nieuwe directeur van de Zonnebloem, Marc Damen was aanwezig om kennis te maken en een indruk te krijgen van deze unieke activiteit van de regio Rijn & Heuvel.

De deelnemers hebben genoten van de dag met de wit/zwarte bamboe-etende panda’s en de kunstjes van de zeeleeuwen.

Deze mooie dag voor meer dan 600 deelnemers van de Zonnebloem is mogelijk gemaakt door én de vele vrijwilligers én sponsoring van de Rabobanken (uit deze regio), het Elise Mathildefonds, de sponsoring van een golfkarretje voor vervoer ter plaatse door DIVACO uit Wijk bij Duurstede, een bijdrage van de Zonnebloem Regio Rijn & Heuvel én extra korting op de arrangementsprijs door Marcel Boekhoorn.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken