De afdeling van de Zonnebloem Maarn-Maarsbergen bestaat 25 jaar!!!

verrassingspakket-bezorgen4jpg

De afdeling van de Zonnebloem Maarn-Maarsbergen bestaat 25 jaar!!! Ter gelegenheid daarvan is er een jubileumboekje gemaakt en is er een verrassingspakket uitgedeeld aan de gasten.

Op 11 september 1995 is onze afdeling opgericht. Nu bestaan we
25 jaar en dat jubileum hadden wij graag met onze gasten en gastvrouwen willen vieren. Er was een feestcommissie benoemd die plannen had gemaakt voor een leuk feest met onze gasten. Helaas hebben we dit feest moeten afzeggen omdat de Coronapandemie roet in het eten gooide.

Voorlopig zijn bijeenkomsten met gasten en gastvrouwen in een zaal helaas niet mogelijk. Toch willen we dit heugelijke feit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Al kunnen we geen feestje met elkaar vieren, we willen als Zonnebloem afdeling graag laten weten dat we onze gasten echt niet vergeten zijn. We zijn blij dat er in Maarn-Maarsbergen al 25 jaar lang een enthousiaste groep gastvrouwen actief is om voor de gasten leuke activiteiten te organiseren. Jammer dat het nu wat op een laag pitje staat.

Als de omstandigheden volgend jaar beter zijn, dan hopen we het jubileum in 2021 alsnog te vieren. Nu willen we iedereen graag een verrassingspakket aanbieden, samengesteld door onze activiteitencommissie, met dit jubileumboekje.
In dit pakket zit een potje advocaat met de onmisbare slagroom en wat lekkere versnaperingen om zelf toch nog een klein feestje te kunnen bouwen.

Blijf allemaal gezond en we hopen elkaar spoedig weer te kunnen ontmoeten bij onze activiteiten.

 

Joop Duisterhout
Voorzitter Zonnebloem afd. Maarn-Maarsbergen.

 

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken