Zonnebloemgasten uit Maarn- Maarsbergen genieten van Pantropica Luttelgeest

img-20240528-wa0021jpg

Dankzij een mooie donatie van De Lions uit Maarn kon de Zonnebloem afdeling Maarn met 27 gasten en 17 vrijwilligers naar Pantropica (voorheen De Orchideeƫnhoeve) in Luttelgeest.

Dankzij een mooie donatie van De Lions uit Maarn kon de Zonnebloem afdeling Maarn met 27 gasten en 17 vrijwilligers naar Pantropica (voorheen De Orchideeënhoeve) in Luttelgeest. De dag was weer perfect georganiseerd door Aty van Loon en haar gastvrouwen. Naast arts Onno, verpleegkundige Alida, waren er ditmaal ook 17 rolstoelbegeleiders nodig om de gasten o.a. de grote bloemenpracht, de jungle met haar wildlife en de prachtige vlindertuin te laten zien. Vooraf genoot iedereen van een heerlijke lunch en afsluitend van de koffie en gebak. De Zonnebloem Maarn deed weer eens waar ze goed in zijn; de eenzame en/of minder mobiele mens een heerlijke ontspannen dag bezorgen. Chapeau!     

Paul Berendsen

0610346472
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken