Belangrijke mededeling!

activiteiten-geannuleerd-ivm-coronavirusjpg

ACTIVITEITEN EN HUISBEZOEKEN VOORLOPIG GESTOPT !

Door de uitbraak van het coronavirus, zijn op 12 maart binnen de Zonnebloem enkele maatregelen getroffen. 

Omdat de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van zowel gasten als vrijwilligers voorop staan, ZULLEN VANAF 12 MAART ZONNEBLOEM-ACTIVITEITEN NIET DOOR GAAN! 

DE HUISBEZOEKEN ZIJN EVENEENS GESTOPT! 

Door het RIVM en Nationale Vereniging de Zonnebloem is geadviseerd om deze maatregelen voor een momenteel niet nader te bepalen tijd, in acht te nemen. 

ONS AFDELINGSBESTUUR HEEFT OP 18 MAART BESLOTEN, OM DEZE PERIODE WAT BETREFT DE AFDELING ZONNETRIO MOC, VOORLOPIG VAST TE STELLEN TOT EN MET 31 AUGUSTUS! Onze gasten en vrijwilligers zijn te kostbaar om een risico te laten lopen. 

Alle deelnemers aan onze activiteiten en degenen die, onder normale omstandigheden thuisbezoek zouden ontvangen, zijn persoonlijk op de hoogte gebracht van het stilleggen van activiteiten van onze Zonnebloem-afdeling. Tevens heeft het bestuur hen opgeroepen om telefonisch contact op te nemen als er behoefte is om met iemand te praten. 

Bestuur en vrijwilligers hopen iedereen gezond en wel terug te zien in september. Tot dan wensen zij iedereen heel veel sterkte toe. Zij beseffen dat dit virus en deze maatregelen een grote impact op heel veel mensen zullen hebben!

Thea Tijssens

0433470848
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken