Picknick

picknickjpg

ONZE VRIJWILLIGERS VERZORGDEN EEN HEERLIJKE PICKNICK.

Locatie: Wijkcentrum "de Luibe" in de Maastrichtse wijk Oud-Caberg. 

Na onze kleine rondvraag in juli, bleek er voldoende animo onder de deelnemers van onze activiteiten te zijn, om toch weer naar bijeenkomsten te willen of durven komen. Iedereen miste vooral het contact met anderen, na al zo’n lange tijd voornamelijk thuis gezeten te hebben. 

Er is een hele tijd op gestudeerd door het bestuur, hoe of dit het beste weer kon en wanneer. Maar vooral op een veilige manier! Na enig aarzelen, zijn toch de uitnodigingen de deur uit gegaan voor een alternatieve ”picknick“. 

Onze vrijwilligers zijn dus net als voorgaande jaren weer aan de slag gegaan om heerlijke picknick-gerechtjes te maken. 

In verband met de corona-pandemie werd deze picknick binnen gehouden. En in plaats van 1x, is er nu 2x een picknick georganiseerd (op 1 en 8 september), telkens voor zo’n 25 deelnemers. Ook golden er wat regels die iedereen moest naleven. En bij de entree werd iedereen opgevangen en naar de tafel begeleid. 

Het was belangrijk om de deelnemers aan activiteiten weer eens een paar gezellige uurtjes aan te bieden. Binnen gepaste afstand kon iedereen weer wat bijpraten met de andere gasten en de vrijwilligers. 

IEDEREEN DIE VERKOUDEN WAS, WERD GEVRAAGD OM DIT VOORAF TE MELDEN EN NIET TE KOMEN!

De eerste activiteit die in coronatijd gehouden werd, is - dankzij een uitgebreide voorbereiding van het bestuur en een goede discipline van vrijwilligers en deelnemers - heel goed verlopen!

Enkele foto's van de dag worden hieronder getoond!

Thea Tijssens

0433470848
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken