Kunst en Prul

kunst-en-prul-2020-geannuleerdjpg

DOOR TOENAME AANTAL CORONABESMETTINGEN AFGELAST !!!

Locatie: ”Buitenplaats Vaeshartelt”  Weert 9  6222 PG te Maastricht. 

Zoals iedereen uit de media heeft kunnen vernemen, gaat het helaas niet de goede kant op met de ontwikkelingen omtrent corona. Dit betekent ook dat de versoepelingen die ingezet waren en waardoor we dachten weer meer te kunnen doen met onze deelnemers, tot staan zijn gebracht.

Hoe vervelend ook, maar vanwege de onlangs verscherpte maatregelen was het niet meer mogelijk om Kunst en Prul van 7 oktober in de geplande vorm door te laten gaan. Het regiobestuur heeft, in goed overleg met de organiserende studenten, besloten om de activiteit te annuleren.

Het belangrijkste is en blijft de gezondheid van onze deelnemers en vrijwilligers! 

Wat hadden we het graag anders gezien. Ons doel was om onze gasten dit najaar weer een paar leuke activiteiten aan te kunnen bieden. Maar helaas. Het coronavirus gooide roet in het eten.

Kunst en Prul is nu verzet naar 19 mei 2021, in de hoop dat de omstandigheden dan zodanig verbeterd zijn, dat de activiteit alsnog kan plaatsvinden.

Thea Tijssens

0433470848
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Kunst en cultuur
  • Uit eten/terrasje pakken