KERST

Een kerstkaart, een kerstattentie en kerststukjes, dat zijn toch de zaken die bij kerst horen. Ook de Zonnebloem organiseerde dit voor de gasten.

Alle gasten van de Zonnebloem Monnickendam e.o. hebben voor de feestdagen een leuke kerstkaart en een kleine kerstattentie ontvangen. Deze zijn door onze vrijwilligers rondgebracht en bij de gasten persoonlijk afgeven. Een praatje hoorde daar ook vaak even bij.

Uit de reacties die we kregen, begrepen we dat het erg gewaardeerd werd en dat men de attenties erg leuk vond.

 

Op zaterdag 10 december hebben we met een klein groepje gasten kerststukjes gemaakt. Om 15 uur konden we allemaal terecht in een ruimte, waar het lekker warm was gemaakt, bij de houthandel van de familie Terra in Overleek.

Op de tafel lag veel groen al op ons te wachten en iedereen wilde  gelijk beginnen. Maar eerst was er een lekker kopje koffie met zelfgebakken cake.

Onder leiding van Anita Roeleveld een aantal vrijwilligers van onze Zonnebloem afdeling gingen we daarna aan de slag. Vol enthousiasme werd er gewerkt. Het geheel werd compleet gemaakt met een  lichtjes snoer. Nadat we met elkaar opgeruimd hadden was er nog een heerlijke kop zelfgemaakte erwtensoep of pompoensoep.

Om vijf uur ging iedereen voldaan en met een zelfgemaakt kerststukje naar huis.

Bedankt familie Terra en Anita.

 

Tineke Steur

076 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals