Zonnebloem afdeling Monnickendam e.o. viert 55- jarig bestaan

Deelnemers van de Zonnebloem afdeling Monnickendam e.o. hebben in het kader van het 55- jarig bestaan van de afdeling kunnen genieten van een heerlijk dagje in de Schoorlse Duinen.

Bij aankomst in het buitencentrum van Staatsbosbeheer werden de deelnemers opgewacht voor een heerlijke lunch. Vervolgens werd eenieder verzocht in te stappen in de Zonnetrein. Na een prachtige rit van circa 1½ uur door de duinen van Schoorl tot Hargen aan Zee, met bezielende uitleg door de 2 chauffeurs, werd teruggekeerd naar het buitencentrum. Daar kon men genieten van een heerlijk stuk taart met koffie of thee.

Maar als zo vaak, voor je het weet staat de bus gereed voor de terugkeer naar Monnickendam. Met een voldaan gevoel keerden de deelnemers en vrijwilligers weer huiswaarts.

Deze reis werd mede mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van de Zonnebloem, donaties van Spinfabriek vereniging Hulpbetoon, regio Zonnebloem Zaantreek Waterland en Coöperatie Windenergie Waterland.

 

Indien u zich aangesproken voelt om als vrijwilliger van de Zonnebloem onze medemens met een fysieke beperking onder andere een heerlijke ontspannende dag te bezorgen schroom dan niet en neem via https://www.zonnebloem.nl/monnickendam-e-o contact met ons op.

Tineke Steur

076 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals