Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bedrijfsuitje bij KUBO

dsc05823jpg

Een kijkje in de wereld van de moderne kassenbouw.

Via de zwager van onze vrijwilligster Nellie v.d. Meer werd voor dit uitje contact gelegd met de heer Ed Kuiper. Deze oud-directeur nodigde onze afdeling uit voor een bezoek aan “zijn” bedrijf. Woensdag 4 april werden 11 deelnemers en 3 vrijwilligers hartelijk welkom geheten bij KUBO in Monster. De heer Ed Kuiper vertelde enthousiast over het ontstaan en de toekomst van dit kassenbouwbedrijf. KUBO houdt zich wereldwijd bezig met de complete bouw van kassen en ook bedrijfsruimtes. Alle onderdelen van de kas, zoals de gevels, goten en het dek worden in de eigen fabriek geproduceerd. De kassen staan o.a. in Canada, Kazachstan, Rusland, Japan, Oman, Scandinavië, Guatemala, Australië en Nieuw Zeeland. De onderdelen worden per schip of per vliegtuig vervoerd. Na de leerzame inleiding door de heer Kuiper kregen we een rondleiding door het moderne kantoorgebouw. We namen een kijkje in de directiekamers, de afdelingen sales, techniek en administratie. Hierna stapten we in de Kubus, een intern vervoersmiddel, voor een bezichtiging van de fabriek. We reden langs de vele machines, die daar staan opgesteld, om alle onderdelen van de kas te fabriceren. Daarna reden we door de expeditie hal. Hier stonden de producten klaar voor verzending. Ook enkele Russische vrachtauto’s stonden klaar om geladen te worden. Nadat we terug waren in het kantoor, genoten we nog van een kopje koffie. Wil v.d. Meer, de organisator van de bedrijfsuitjes, bedankte de heer Kuiper voor zijn gastvrijheid en overhandigde hem een attentie. We kregen de toezegging dat we zeker nogmaals welkom zijn bij dit moderne bedrijf.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken