Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bingo in De Binnenhof

dsc089401jpg

Een gezellige bingomiddag

Een grote groep deelnemers had zich, via hun vrijwilliger, weer aangemeld voor de eerste bingomiddag van dit jubileumjaar. De prijzentafel was ’s morgens al gevuld met vele prijzen, geschonken door de Naaldwijkse winkeliers. Ook deelnemer Mevr. Burger en haar zus waren creatief bezig geweest. Silvia Reijgersberg bracht, namens het bedrijf Moterra, vele plantjes mee en fam. Duijvesteijn zorgde voor enkele bossen chrysanten, waarvoor hartelijk dank. Er heerste een goede sfeer in de volle zaal. De deelnemers genoten van een gezellig praatje met elkaar, een kopje koffie of thee en een drankje met wat lekkers. Tussendoor was wel concentratie vereist om geen bingonummer te missen en de kaart vol te krijgen. Voorzitter Corrie van Dijk kaartte het belang van de Zonnebloemloterij aan. Door de opbrengst van de lotenverkoop is onze afdeling o.a. in staat om activiteiten, zoals deze middag, te organiseren. We kunnen terugkijken op een geslaagde middag, mede door de inzet van de vele vrijwilligers en de hulp van stagiaire Laura Zwinkels.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken