Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bingomiddag in Maasdijk

31-10-2018-startfoto-verslagjpg

Gezellige middag in De Hoeksteen

Evenals vorig jaar waren we met onze deelnemers en vrijwilligers welkom in De Hoeksteen. De traditionele bingomiddag in het najaar stond weer op het programma. Met hulp van de vrijwilligers uit Maasdijk werden ’s morgens de prijzen uitgestald, waaronder veel planten. Deze waren geschonken door Moterra en Tuincentrum Boers. Ook de winkeliers/middenstand uit Naaldwijk hadden ons weer verwend met mooie cadeaus. Er werden onder leiding van Anneke Arkesteijn en Jose Hakvoort drie rondes bingo gespeeld, waarvan een met een verhaal, geschreven n.a.v. ons jubileumjaar. Daarbij werd extra aandacht gevraagd om goed te luisteren. Alle 24 raampjes werden dichtgeschoven, wat een mooie prijs opleverde. Tussendoor werd er genoten van koffie/thee en een drankje met wat lekkers. Zorgbakkerij Het Blauwe Hek had gevulde taaitaai gebakken, wat heerlijk smaakte. Jordy Zuiderwijk, die aanwezig was i.v.m. zijn maatschappelijke stage, hielp mee met het serveren van de koek en zat tussen de deelnemers. Ook na afloop stond hij klaar om te helpen waar nodig. Op het einde van de middag had voorzitter Corrie van Dijk mooie woorden voor de heer van Luijk, die het AD had gehaald. Op 95 jarige leeftijd had hij zijn eerste vliegreis gemaakt! Ook zette Corrie Mevr. De Niet in het zonnetje die een WestlandStek had gekregen. Zij nam afscheid als vrijwilligster bij de Wereldwinkel na 32 jaar. Tegen half 5 stonden de vrijwilligers van de Plusbus al weer klaar om deelnemers naar Naaldwijk terug te brengen. We kijken terug op een gezellige Zonnedag, met dank aan alle vrijwilligers en de dames van De Hoeksteen. De foto’s zijn weer gemaakt door Lex van der Meide.

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken