Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijheidsmaaltijden

vrijheidsmaaltijden-bda01b6e-8e5c-4b42-ab90-c8c0e5a35856

4 mei 2022 t/m 4 mei 2024

Doen wij ook mee?

Vrijheidsmaaltijden

De teller van afdelingen die zich hebben aangemeld voor de Vrijheidsmaaltijden staat al op 189 en loopt dagelijks verder op. En dat is goed nieuws, want het zou fantastisch zijn als deelnemers en vrijwilligers van zoveel mogelijk afdelingen bij een lokale maaltijd aanschuiven of zelf het voortouw nemen. Liefst op of rond 5 mei, maar op een ander moment dit jaar kan ook. Doen jullie ook mee? Meld je dan alvast aan.

Doel van deze maaltijden is om mensen die elkaar niet zo snel ontmoeten aan de eettafel met elkaar in gesprek te laten gaan over wat vrijheid voor hen betekent. Vrijheid in de breedste zin van het woord. Hoe vrij ben je bijvoorbeeld als je niet voor jezelf kunt zorgen? En hoe vrij ben je als je ergens niet kunt komen? Thema’s die het Zonnebloemwerk raken. Bovendien sluit het samenbrengen van uiteenlopende mensen perfect aan bij onze doelstelling om mensen met een lichamelijke beperking aangesloten te houden bij de maatschappij.

Alle reden voor ons als Zonnebloem om dit mooie initiatief van het Nationaal Comité 4 en 5 mei te omarmen. Onder andere met een stimuleringsbijdrage van € 250,- voor elke afdeling die met minimaal 10 personen bij een lokale maaltijd aanschuift of er zelf één organiseert. Om dat te kunnen bekostigen gaat het nationaal bureau landelijk fondsen werven. Doen NOORDWIJK als afdeling ook mee? Laat het even weten of je dit als activiteit-vrijwilliger mee wilt helpen organiseren. Dan krijg je na 5 mei bericht over hoe je de foto van jullie Vrijheidsmaaltijd kunt uploaden en de bijdrage van € 250,- kunt declareren. Van de leukste foto’s wordt een mooie collage op Mijn Zonnebloem en/of in ZON geplaatst. 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Robert Pijnacker

0624520633
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals