Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Eef Goes Koninklijk onderscheiden

Vrijdagavond 16 november jl. is Eef Goes Koninklijk onderscheiden.

Bij zijn afscheid tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Voetbalvereniging Bunnik ’73 heeft de burgemeester van Bunnik, de heer Ruud van Bennekom, Eef Goes de versierselen opgespeld; hij is onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Eef kreeg die onderscheiding voor zijn 30 jaar (!) inzet als vrijwilliger bij de Voetbalvereniging Bunnik ’73 in talrijke functies, waaronder lid dagelijks bestuur, maken Clubblad en bezorging hiervan, lid schoonmaakploeg kleedlokalen.

Met hart en ziel heeft Eef zich dertig jaar ingezet voor zijn voetbalclub Bunnik!!! 

Ook zijn inzet als vrijwilliger bij vele andere organisaties heeft mede geleid tot deze Koninklijke onderscheiding.

Goes was onder meer als vrijwilliger actief in de navolgende verenigingen/stichtingen.

  • De Zonnebloem, afdeling Odijk, als respectievelijk penningmeester en Bestuurslid Activiteiten;
  • De Zonnebloem, Regio Rijn & Heuvel (15 afdelingen) secretaris/penningmeester werkgroep Regionale activiteit (sept. 2017 projectleider/coördina­tor alle afdelingen voor een bezoek van ruim 600 deelnemers/vrijwilligers aan een ‘dagje Ouwehand’ te Rhenen);
  • waarnemend penningmeester Regio;
  • waarnemend penningmeester De Zonnebloem, afdeling Wijk bij Duurstede;
  • heropstart De Zonnebloem, afdeling Bunnik;
  • Voorzitter voormalige Personeelsvereniging Computercentrum Bondsspaarbanken te Woerden;
  • Het verzorgen van het drukwerk voor de Zeister Zegel Zoekers;
  • Reisleider/Organisator Wintersportclub Après~Ski;
  • Het wekelijks verzorgen van het drukwerk voor de Liturgieboekjes, alsmede de Liturgie­boekjes voor Avondwakes, Uitvaarten en andere vieringen van de Geloofsgemeenschap H. Nicolaas, Odijk;
  • Lid van het bestuur (ondersteuning penningmeester) Parochiële Caritas Instelling van de parochie H. Paus Johannes XXIII (Krommerijngebied)

 

Eef, …van harte gefeliciteerd met deze Koninklijke onderscheiding !!!

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?