Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Regionale Theatermiddag in Sliedrecht.

Wat een geweldige Zonnebloemmiddag was dit op donderdag 9 april in theater de Lockhorst. Toneel, zang, sketchjes en vooral humor passeerden de revue. Er werd veel gelachen!

Alle gasten waren keurig op tijd en werden ontvangen door 4 van onze vrijwilligers die de gasten hielpen met jassen en rollators en ze vervolgens naar een plaatsje in de zaal brachten. In de zaal kreeg men een kopje koffie of thee en om 14.00 uur begon de voorstelling voor, helaas, een zaal die niet helemaal vol was. Maar dat mocht de pret niet drukken.

42 gasten uit Papendrecht hadden zich aanvankelijk opgegeven voor deze middag doch door ziekte moesten een aantal gasten verstek laten gaan. Uiteindelijk hebben 38 gasten en 5 begeleiders deze middag meegemaakt.

In de pauze werd een ieder snel van een drankje voorzien en vond er een uitgebreide sanitaire actie plaats, wat ook perfect geregeld was. Na de pauze ging het theater verder in een ontspannen sfeer en veel gasten gaven nadien aan dat ze in tijden niet zo gelachen en genoten hadden.

Nadat iedereen weer van jas en zonodig van rollator werd voorzien, konden we snel in de gereed staande busjes stappen en vertrok men met een tevreden gevoel naar huis.

Het was een gezellige en prima georganiseerde middag. Voor herhaling vatbaar!

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken