Avifauna

Zonnebloem afdeling

Ons dagje uit naar de Avifauna in Alphen aan de Rijn. Donderdag 11 juni 2015 organiseerde de Zonnebloem afd. Papendrecht een gezellige dag voor 38 gasten en 17 vrijwilligers.

Om 10.00 uur vertrok het gezelschap met de rolstoelbus van Verschoor, richting Rotterdam / Gouda met als eind bestemming Alphen aan de Rijn. 2 particuliere auto’s reden achter de bus aan omdat de bus vol was, we hadden veel rolstoel gasten.

Het was een geweldige mooie dag met strak blauwe luchten, en de stemming was opgewekt.

Na een voorspoedige rit stapten we in de boot en deden ons te goed aan koffie met gebak tijdens de rondvaart. Wat is het toch anders, en vooral mooi vanaf de waterkant.

De lunch gebruikten we in het Avifauna restaurant, waarna een ieder vrij was om het park te bezichtigen. Het is het grootste vogelpark in Europa en heeft naast veel soorten vogels ook andere dieren zoals pinguïns en makaki apen. Om 15.30 uur werden allen weer bij de bus verwacht, en zonder al te veel oponthoud arriveerden we keurig op tijd weer in Papendrecht

Het was een fijne dag mede dank zij de inzet van onze vrijwilligers en onze geweldige bus chauffeuse. Alle lof voor haar!

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken