Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Spoorwegmuseum

Zonnebloem afdeling

Bezoek aan het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Op 17 sept. 2015 bezochten wij met 28 gasten van de Zonnebloem afd. Papendrecht het spoorwegmuseum in Utrecht. We vertrokken om 10.00 uur met de rolstoelbus. Na een voorspoedige rit kwamen we in Utrecht aan, waarna we eerst naar het  restaurant liepen om  koffie met appelgebak te nuttigen.

Van alle deelnemers waren12 vrijwilligers die dag aanwezig om de 11 rolstoelgebruikers te rijden.Dit was niet altijd even gemakkelijk: de nodige kinderkopjes en spoorrails vereisten oplettendheid.

Na het koffiedrinken ging een ieder gewapend met de plattegrond op pad, nadat we afgesproken hadden om 13.30 uur de lunch te gebruiken in hetzelfde restaurant.

Helaas is een van onze gasten gevallen met het bezoeken van het theatertje in het museum en verwondde haar vinger. De hele verdere middag heeft een van onze vrijwilligers met haar in het diaconessenziekenhuis vertoefd, waar ze gehecht en gespalkt werd.

De overige gasten hebben zich  vermaakt en  genoten van  de lunch, waarbij de soep, heb ik begrepen, niet in goede aarde viel. Ja, dat kan gebeuren…….en smaken verschillen! Na de lunch kon een ieder weer verder met het bezichtigen van het museum, en het winkeltje.

Om 15.45 uur ----keurig op tijd----- zat iedereen weer in de bus en vertrokken we naar  huis. De files onderweg vielen mee, en verschillende hoppers stonden bij aankomst al klaar om de gasten naar hun eigen huis  te brengen.

Dit was het laatste bus dagje voor dit  jaar, en volgend jaar plannen we weer een gezellig uitstapje en hopen alle gasten daar weer te ontmoeten.

Franca Zeeman

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken