Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerst- en Nieuwjaarsbijeenkomst.

Zonnebloem afdeling

De kerstmiddag op 10 december bestond uit gezelligheid en het maken van kerststukjes. Op vrijdagmiddag 8 januari heeft de afdeling Papendrecht weer haar traditionele nieuwjaarsbijeenkomst gehouden.

De kerstmiddag was zeer sfeervol, 27 gasten waren aanwezig en 20 vrijwilligers waren behulpzaam en zorgden voor de inwendige mens. Marijke Helder heeft weer voorgedaan hoe je een leuk kerststukje kon maken en de resultaten waren schitterend.

De bekende kerstliederen werden gezongen en de middag werd afgesloten met een kerstverhaal.

Op de nieuwjaarsbijeenkomst, voor gasten en vrijwilligers, werd men bij het binnenkomen verwelkomd met zang en muziek van de  Papendrechtse groep de Brutelboys. In de vergaderzaal van de Willem de Zwijger College werd al gauw de koffie met oliebollen geserveerd.

Er was verder ruim de gelegenheid om bij te praten, te genieten van muziek en zang, nieuwjaarstoespraak van de voorzitter, bijdragen van aanwezigen en een hapje en drankje. Er werd zelfs een klein dansje gemaakt. Al met al was ook dit weer een heel gezellige middag.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken