Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem boottocht naar Rotterdam

Zonnebloem afdeling

Op woensdag 20 april was weer de traditionele boottocht, geheel gesponsord door de Stichting Familie van Herk

Om 9.00 uur kwamen de eerste gasten al aan bij de steiger in Sliedrecht om aan boord te gaan van de Zilvermeeuw 2. Ook burgemeester de Bruin was vroeg zodat hij alle gasten persoonljk kon begroeten. Na zijn toespraakje deelde hij ook nog een attentie voor alle meevarenden uit. Ook de heer G. van Herk, voorzitter van de Stichting Familie van Herk, wenste ons een heel geslaagde dag.

Om 10.00 uur gingen de trossen los en genoten de ongeveer 100 aanwezigen van een prachtige vaartocht onderbroken door koffie met gebak, een goed verzorgde lunch en de nodige drankjes en hapjes. De gehele dag werd de muziek verzorgd door Arjan Dolk.

Om 16.30 uur was de boot weer terug in Sliedrecht. Het was een prachtige dag en veel dank aan alle vrijwilligers die zich deze dag weer volledig hebben ingezet om alles succesvol te laten verlopen. Hiervoor dank. 

Klik op onderstaande link https::// ...... voor meer foto's.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken