Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Dagtocht Madurodam

Zonnebloem afdeling

Op donderdag 23 juni was het zover: 's morgens om 10 uur vertrokken we met de bus van Verschoor richting Den Haag. 29 gasten en 19 vrijwilligers.

Alle rolstoelen en rollators kregen een plekje in het laadruim, en iedere keer denk je ……..als dat er maar inpast. En  ja hoor, het lukt altijd weer.

We hadden er allemaal zin in en al snel gingen de eerste pepermuntjes rond.

Op de heenweg waren de weergoden ons niet zo goed gezind, want we kregen toch een flinke bui te verwerken, ook tijdens het uitstappen was het nat, nat en nog eens nat. De regencapes en jassen waren direct nodig.

Het inchecken verliep vlot en wij konden daarna eerst genieten van koffie met gebak. En dat smaakte!

Vervolgens was een ieder vrij om Madurodam te bezoeken en vanaf ongeveer 13.00 uur kwam het zonnetje door en hield het op te regenen. Dat loopt dan toch wat makkelijker en het is veel gezelliger als de zon schijnt.

Om 13.30 uur werden wij voor de lunch verwacht in het restaurant. Nadat even  om stilte verzocht werd, kon een ieder zich tegoed doen aan een uitstekend verzorgde lunch.

’s Middags konden de gasten nog een rondje park doen, maar velen streken neer op het terras om van de voorbijgangers en het zonnetje te genieten.

Om 16.00 uur vertrokken we richting huis, altijd een wat lastige tijd, maar op een klein oponthoud na waren we toch weer mooi op tijd thuis.

Dank aan alle vrijwilligers en de extra 2 dames van de Graafstroom.

Een gezellige dag om op terug te kijken.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken