Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ons Zonnebloemdagje naar Diergaarde Blijdorp te Rotterdam

Zonnebloem afdeling

Het heeft heel veel regelwerk gekost maar uiteindelijk konden we toch met in totaal 33 personen naar de diergaarde.

Onze planning was in eerste instantie om te vertrekken op 13 september, maar door de extreme hitte hebben we dit niet door laten gaan. Iedereen was daar achteraf erg blij mee. Zowel voor onze gasten als voor de vrijwilligers was het niet te doen geweest. Diergaarde Blijdorp gaf ons helaas alleen de keuze voor 20 september, 1 week later dus. Jammer dat dit niet anders kon want door de korte planning waren er toch veel gasten die niet mee konden.

Uiteindelijk vertrokken we met 17 gasten en 16 vrijwilligers en arriveerden we om 10.15 uur met de bus van Verschoor bij de Dierentuin. Bij de diergaarde werden we al opgewacht door weer andere vrijwilligers die voor ons de rolstoelen al klaar hadden staan. Goed geregeld! Van de 17 gasten zaten er 15 in een rolstoel en het park was redelijk begaanbaar met de rolstoelen. We werden ontvangen met koffie en gebak, wat we ons goed hebben laten smaken, en vervolgens kregen we een plattegrondje en was een ieder verder vrij om het park te bezoeken.

Het was een stralende dag met een aangename temperatuur en een ieder had plezier en genoot van zo'n dagje uit. Het Oceanium trok veel belangstelling, alles wat leeft en groeit in de oceaan zo te kunnen bekijken is prachtig.

Na gebruik te hebben gemaakt van de lunch met een kopje soep en 2 broodjes, en een sanitaire stop, vervolgde ieder zijn bezoek aan het park. Zo rond 15.30 uur verzamelden zich verschillende gasten op het terras en om 16.00 uur zat iedereen weer in de bus.

Na een voorspoedige rit waren we rond 17.00 uur weer thuis.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken