Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Winkeldag Alexandrium

Zonnebloem afdeling

De Zonnebloem afd. Papendrecht bezocht op donderdag 10 november j.l. met 17 gasten en 12 vrijwilligers het winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam.

Om 10.00 uur vertrokken we vanaf de Stolpe op de Markt met de bus van Verschoor naar het winkelcentrum. De stemming zat er direct in, een ieder zat in de bus weer gezellig te kletsen. Bij het winkelcentrum werden we opgewacht door een vrijwilliger die ons de benodigde rolstoelen kon aanreiken. Een prima service.

Onze eerste actie was.......koffie drinken in La Place met heerlijk gebak.             En daarna..........winkelen! 

Na een gezellige lunch, met een kopje erwtensoep, kon een ieder zijn winkelrit vervolgen. Helaas waren de broodjes voor onze oudere gasten wel wat hard. De volgende keer geen La Place omdat ze geen andere, zachte, broodjes kunnen serveren. Helaas want de ruimte is voor ons natuurlijk wel zeer geschikt. Misschien dat Hoog-Catharijne in Utrecht de olgende keer een optie is.

Na een redelijk voorspoedige rit waren we om 17.15 uur weer in Papendrecht. 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken