Bezoek aan Intratuin met een High Tea.

Zonnebloem afdeling

Op donderdag 15 december arriveerden 20 Zonnebloemgasten en 18 vrijwilligers om ongeveer 13.30 uur bij de Intratuin in Hendrik Ido Ambacht. De gehele Intratuin was uiteraard in kerstsfeer.

Er was veel te bekijken en te kopen. Na wat rond gekeken te hebben konden we ons om 14.15 uur laten verrassen door de dames van het restaurant die prachtig de tafels hadden gedekt en ons heerlijke hapjes voorschotelden. In 3 ronden werden de hapjes uitgeserveerd en een ieder kreeg een eigen bordje met allerlei heerlijkheden. Het was heel gezellig en de gasten genoten ook van alle bedrijvigheden, de mooie kerstversiering en de lekkere hapjes.

Alle gasten en vrijwilligers konden na de High Tea nog rustig weer aan het winkelen gaan. De Hopper was pas om 17.00 uur afgesproken, dus alle tijd. 

Helaas moesten we lang wachten eer dat alle busjes er waren. De laatste Hopperbus kwam pas na 18.00 uur waardoor het voor sommigen erg laat werd.

Al met al werd het voor de gasten en vrijwilligers een aangename middag.

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken