Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan Intratuin met een High Tea.

Zonnebloem afdeling

Op donderdag 15 december arriveerden 20 Zonnebloemgasten en 18 vrijwilligers om ongeveer 13.30 uur bij de Intratuin in Hendrik Ido Ambacht. De gehele Intratuin was uiteraard in kerstsfeer.

Er was veel te bekijken en te kopen. Na wat rond gekeken te hebben konden we ons om 14.15 uur laten verrassen door de dames van het restaurant die prachtig de tafels hadden gedekt en ons heerlijke hapjes voorschotelden. In 3 ronden werden de hapjes uitgeserveerd en een ieder kreeg een eigen bordje met allerlei heerlijkheden. Het was heel gezellig en de gasten genoten ook van alle bedrijvigheden, de mooie kerstversiering en de lekkere hapjes.

Alle gasten en vrijwilligers konden na de High Tea nog rustig weer aan het winkelen gaan. De Hopper was pas om 17.00 uur afgesproken, dus alle tijd. 

Helaas moesten we lang wachten eer dat alle busjes er waren. De laatste Hopperbus kwam pas na 18.00 uur waardoor het voor sommigen erg laat werd.

Al met al werd het voor de gasten en vrijwilligers een aangename middag.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken