Nieuwjaarsbijeenkomst 2017

Zonnebloem afdeling

Op vrijdagmiddag 6 januari jl. organiseerde de afdeling Papendrecht weer haar traditionele nieuwjaarsbijeenkomst.

Dit keer op een andere locatie nl. de school het Kofschip op de Zuidkil nr. 57. De ruimte, waar we in de school gebruik van mochten maken, was nog gezellig aangekleed met o.a. kerstbomen. De locatie bleek niet voor idereen makkelijk te vinden maar we hadden genoeg parkeerplaatsen en voor de busjes van het Hopper-vervoer was het ideaal want de gasten konden direct voor de deur uitstappen.        

Er hadden zich 53 gasten en 24 vrijwilligers opgegeven. Helaas konden 8 gasten om uiteenlopende redenen niet aanwezig zijn. Het zanggroepje "Netnietvals" bestond uit 6 dames die een muzikale noot brachten van bekende melodietjes met begeleiding van gitaren.

Onze voorzitter Wim Versteeg opende en verwelkomde alle gasten en wenste ze een gezellige middag en vooral een goed en gezond 2017. Een ieder werd voorzien van koffie en een oliebol en in de loop van de middag werden er drankjes en een hapje geserveerd. Vooral de kippiepan-hapjes vielen in de smaak. Aan het eind van de middag waren de chauffeurs van de Hoppers keurig op tijd om de gasten weer naar huis te brengen.

Al met al hebben we met 77 personen een gezellige middag gehad.

Klik hieronder op de link https://  ....... voor meer foto's.

 

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken