Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem - snertmiddag

Zonnebloem afdeling

Op donderdagmiddag 2 maart jl. organiseerde de Zonnebloem afd. Papendrecht een spelmiddag met afsluiting een snertmaaltijd. Een kleine 50 deelnemers hadden een heel gezellige middag.

Voor onze spel en snertmiddag hebben we gebruik gemaakt van een voor ons nieuwe locatie n.l: de kleine zaal in het Dienstencentrum.

Helaas kon de grote zaal  niet gebruikt worden en de kleine zaal had zijn beperkingen, er konden niet meer dan 50 personen in.

Er hadden zich 41 gasten opgegeven, waarvan uiteindelijk 5 gasten niet kwamen om verschillende redenen. Het aantal vrijwilligers wat zich  opgegeven had voor deze middag was te veel. Daar zijn we altijd blij mee maar helaas moesten we deze keer daar een aantal van afzeggen, omdat de ruimte beperkt was.  Een volgende keer beter.                    

Dank aan alle vrijwilligers die deze middag weer tot een succes hebben gemaakt.

We speelden een voor ons nieuw spel met behulp van Ada en Jan Zwart uit Nieuw-Lekkerland. Een ieder had er veel plezier in en er steeg een gejuich op als er een 6 viel.

Om de 4 minuten mochten de gasten per tafel woorden maken van de letters die ze hadden gekregen door een 6 te gooien met een dobbelsteen. De tafel die de meeste woorden maakte had gewonnen en de gasten van de gewonnen tafel kregen allen een klein presentje.

De middag verliep plezierig en een ieder had het naar zijn zin.

Om 16.30 uur werd de erwtensoep met roggebrood en katenspek geserveerd en we sloten af met een ijsje.

Tevreden vertrokken de gasten, de meeste met de hopper, weer naar huis.

Klik hieronder of onder de eerste foto op de link https:// ........ voor meer foto's.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken