Bezoek aan de Keukenhof

Zonnebloem afdeling

Op dinsdag 2 mei jl heeft de Papendrechtse afdeling van de Zonnebloem een bezoek gebracht aan de Keukenhof.

Ondanks het minder goede weer hadden de 28 gasten en 21 vrijwilligers een heel gezellige dag. Op de heenreis in de bus zat iederen droog en kon genieten van een kopje koffie met een gevulde koek.

Het bezoeken van de Keukenhof is maar 8 weken per jaar mogelijk en dan ontvangen zij gemideld 1.000.000 bezoekers. Het thema dit jaar was Dutch Design. Mondriaan en Rietveld hebben de basis gelegd voor deze kunststroming die zich kenmerkt door Hollandse nuchterheid en innovatieve oplossingen.

Na de lunch, welke slecht was, gingen we in groepjes de Keukenhof in. Helaas viel er soms een klein buitje maar aan het eind van de middag kwam de zon nog tevoorschijn. Toch genoot een ieder van de kleurenpracht en de grote hoeveelheid kollossale tulpen.

Iedereen heeft het, ondanks het mindere weer en slechte keuken in de Keukenhof, erg naar zijn zin gehad en genoten van alle kleuren.

Voor meer foto's klik op onderstaande link https://.........

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken