Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan de Keukenhof

Zonnebloem afdeling

Op dinsdag 2 mei jl heeft de Papendrechtse afdeling van de Zonnebloem een bezoek gebracht aan de Keukenhof.

Ondanks het minder goede weer hadden de 28 gasten en 21 vrijwilligers een heel gezellige dag. Op de heenreis in de bus zat iederen droog en kon genieten van een kopje koffie met een gevulde koek.

Het bezoeken van de Keukenhof is maar 8 weken per jaar mogelijk en dan ontvangen zij gemideld 1.000.000 bezoekers. Het thema dit jaar was Dutch Design. Mondriaan en Rietveld hebben de basis gelegd voor deze kunststroming die zich kenmerkt door Hollandse nuchterheid en innovatieve oplossingen.

Na de lunch, welke slecht was, gingen we in groepjes de Keukenhof in. Helaas viel er soms een klein buitje maar aan het eind van de middag kwam de zon nog tevoorschijn. Toch genoot een ieder van de kleurenpracht en de grote hoeveelheid kollossale tulpen.

Iedereen heeft het, ondanks het mindere weer en slechte keuken in de Keukenhof, erg naar zijn zin gehad en genoten van alle kleuren.

Voor meer foto's klik op onderstaande link https://.........

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken