Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ons uitstapje naar de Orchideeën Hoeve.

Zonnebloem afdeling

Op donderdag 14 september jl bracht onze afdeling een bezoek aan de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest in de Noord-oost polder met 18 gasten en 20 vrijwilligers..

Het vertrek stond gepland om 9.30 uur, helaas was de bus door een auto-ongeluk in een file beland en werd het uitje later begonnen. Het was overal druk op de wegen, maar de reis verllep spoedig en onderweg vertelde de chauffeur ons het een en ander over het ontstaan van de Noord-oost polder. Tijdens de leerzame rit vonden de gevulde koeken en koffie gretig aftrek.

Bij aankomst in Luttelgeest stonden de rolstoelen keurig klaar en togen we naar het restaurant waar koffie met gebak geserveerd werd. Na het koffiedrinken en de sanitaire stop konden gasten en hun vrijwilligers op eigen gelegenheid de overdekte tuinen bezoeken en werden ze verzocht om 13.15 uur weer in het restaurant aanwezig te zijn voor de lunch. De lunch verliep gezellig en was goed verzorgd.

Nadien stortte iedereen zich nog eens op de orchideeënwinkel en deed zich te goed aan de nodige inkopen of vervolgde zijn ritje door de tuinen. Om 15.30 uur stond de bus voor en om 15.45 uur vertrokken we richting huis. Helaas stonden we in de file maar daar ontkom je haast niet aan rond deze tijd. Onderweg hadden we telefonisch contact met de Hopper-organisatie en die regelden het zo dat de busjes om de gasten naar huis te brengen een uur later bij de Stolpe zouden klaar staan. Een geweldige service! Om 19.00 uur waren we weer terug op de opstapplaats.

Het was voor iedereen een lange dag, er was veel te zien, het was druk, maar: zeer, zeer zeker de moeite waard.

Op een van de bijgaande foto's staat de oudste deelneemster, mevrouw Levison, 99 jaar.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Paul van Houdt

0610072358
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken